tiistai 15. tammikuuta 2013

Uusi alku!

Jihuuu blogini on herännyt taas henkiin!!! Tämä on ihka uusi alkua minun blogilleni ja toivottavasti uusi alku myös musiikilliselle uralleni laulajana, sillä olen mukana Voice of Finlandissa Michael Monroen tiimissä, miten jännittävää!!! :)
Tulen kertomaan tänne voicejuttuja ja elämäjuttuja, ja kaikkea ei-niin-oleellista, kuten sitä että sain hyvän kirjan ukilta ja mummilta joululahjaksi hehaha.

4 kommenttia:

 1. jes onneksi tulit takasin, ehdin jo säikähtää kun huomasin ettei tällä ollut tekstejä:( ja onnea tosi paljon voice of finlandista!!:)

  VastaaPoista
 2. Hei Suvi! Ihana, kun tulit takaisin! Olit niiiin hyvä Voicessa!! Toivottavasti pääset kisassa - ja koko urallasi - pitkälle!! Aurinkoista kevättä! :) Toivottelee, Heli

  VastaaPoista
 3. Bannerin voisi vaihtaa tuoreempaan ? :) Ihanaa kun kirjoitat taas! Onnea Voiceen!

  VastaaPoista
 4. Ui vitsit ku sä oot niin ihana ! viimeksi kun sinun siskosi Saara oli voice of finlandissa mukana olin aivan otettu... Halusin hänen voittavan, kannustin aina häntä ja ihailin hänen ääntään. Nyt teen samalla tavalla sinun kohdallasi. Sinulla on tosi kaunis ääni. Toivon sinun voittavan ja selviävän vielä todella pitkälle urallasi/kisassa. Onnea hirveästi Suvi, tsemppiä ♥

  VastaaPoista