lauantai 23. helmikuuta 2013

Viimepäiviä ja viikkoja

Helou!

Vähän kuvia ja päivitystä viime päivistä/viikoista :)
Voisin aloittaa vaikkapa haastattelusta, joka musta tehtiin Kalevaan. SIVUN KOKONEN naamakuva, iik!!! (Kaikki kuvat on sitten alhaalla lopussa, hih!)

Olen ostanut uusia keikkakenkiä..... Olen rakastunut..... Nimittäin Jeffrey Campbellin LITAT!!! Tällä hetkellä omistan hopeiset glitterit, sekä mustat. Maailman parhaat kengät, suosittelen. Vaikka hinta onkin melkoinen, niin litat on kuitenkin tosi laadukkaat ja ja hyvät jalassa. Oon parit keikat nyt vetänyt litoilla ja ei tunnu missään!! :)

Sitten vähän koulujuttuja... Tällä hetkellä olen lukulomalla JEE!!!! Eli periaatteessa lukio on käyty, jos ei lasketa muutamia sanakokeita ja aineen palautuksia mitä oon jättänyt tekemättä, sekä yksi kuviksen kurssi ja YO-kokeet..... :D
Meillä on ollut kovasti kaikenmaailman abihössötyksiä, kuten abigaala, penkkarit, abibileet, abiristeily...... Suoraan sanoen monta päivää bilettämistä putkeen. Ihan hullua!!!

Ja vielä vähän voice mainostusta... Eli mun Voice of Finland kaksintaistelu/Battle-jakso tulee telkusta 8.3.!!! Don't miss it :)Ei kommentteja:

Lähetä kommentti