keskiviikko 24. huhtikuuta 2013

Hulluutta ja onnellisuutta

Oonpas ollut kamala kirjoittaja viimeaikoina. En ole vain muistanut ja kerennyt kirjoittaa!

Tämä voice juttu on ihan uskomaton. En edes ymmärrä mitä tapahtuu, enkä uskalla miettiä liikaa etten menetä yöuniani! Mutta kaikki on niin ihanaa ja mukavaa. Nyt tapahtuu niin paljon kaikkea etten ole käynyt edes Oulussa moneen viikkoon. Mutta en valita, olen onnellinen! Olin eilen studiossa 7 tuntia ja nautin joka hetkestä ihan hulluna!!! Ooh, nyt kuvia. KUVAPLÄJÄYS!!! ...Mun pitäis nukkuu jo. Huomenna on finaalipressi!!!


4 kommenttia:

 1. Olisi kiva jos sinulle pääsisi lähettämään fanipostia :)!
  <3: Suuri Fani

  VastaaPoista
 2. Onnea Suvi tosi paljon. Luukutan himassa musaa ja laulan mukana : ''Kuuuuunteleeeeeeeen!'' Ihan mieletöntä!!!!!

  VastaaPoista
 3. Odotan innolla sitä hetkeä kun Suvi sinulta kuullaan taas uutta musiikkia. Olen täysin samaa mieltä siitä, kun olet puhunut että haluat tehdä Country sävytteistä musiikkia. Kuuntelen kappaletta olen kuunnellut aika useasti ja toinen mikä on saanut soittoa on Ikennan Vaiheillaan. Muut eivät oikein innostaneet.

  Hyvä musiikki ja musiikkivideot ovat kaiken perusta. Uskoisin sinun pärjäävän ja menestyvän myös englanninkielellä hyvin.

  Katselin tässä hetki sitten The Band Perry yhyteen uuden DONE. Videon ja jotenkin juurikin sinä tulit mieleeni.

  Olisi mahtavaa kuulla sinulta Coverina joku Avril Lavignen tai Taylor Swiftin kappale.Kenties Youtube videota? En tiedä pidätkö kummankaan musiikista, mutta tässä on mielestäni todella upea fanilive sessio Taylor Swiftiltä http://www.youtube.com/watch?v=2obMo7y-rvA

  Hunter Parrish - Sitting At Home (ihan jokaisen iloksi joka sattu tämän lukemaan. Voi katsella videon youtubesta tai kuunnella kappaleen spotifysta.)

  VastaaPoista
 4. sie oot kyllä tosi nätti ja ihana! :)

  VastaaPoista