lauantai 27. syyskuuta 2014

Hei

Viime kerrasta onkin aikaa kun oon viimeksi kirjoittanut, ja elämässä on tapahtunut paljon uutta kivaa ja jännittävää, ja toki on mahtunut niitä ikäviäkin juttuja.

Elämä ja positiivisuus kuitenkin voittaa loppupeleissä. Tällä hetkellä tuntuu että universumi ehkä sittenkin välittää musta, kun kesä ja alkusyksy meni vähän surkuttelun puolelle!

Mulla on työpaikka. Kaksi! Periaatteessa kolmekin! Kaikki on ihan unelmaduuneja, joissa saan toteuttaa itseäni. Yksi "työpaikoista" on tietenkin mun omat laulukeikat, jossa olen siis itse oma työnantajani periaatteessa, mutta sitten nää kaksi muuta työpaikkaa… Oon nimittäin tällä hetkellä Oulun kaupunginteatterilla NÄYTTELEMÄSSÄ musiikkinäytelmässä nimeltä "Poika Mancini". Teatterista saa hulluna energiaa ja saa tehdä töitä upeiden persoonien kanssa. Lisäksi pääsin Oulun Glitteriin!!! Mulla on jo muutamia työvuoroja ollut, ja se on kyllä hyvää vastapainoa keikkailulle ja näyttelemiselle. Glitterissä saan hyödyntää mun meikkaaja-stylisti(lähinnä nyt sitä stylisti)-koulutusta, how cool is that! Työympäristö ja ihmiset töissä, asiakkaat ja muut työntekijät, on niin inspiroivia.. Ihanaa!

Pidettiin perjantaina(tänään) Glitterin työporukalla palaveri/virkistymisilta, eli jutskailtiin työjuttuja samalla kun tehtiin sushia. Ihan superhauska ja ihana työporukka tämäkin!G

Tuntuu, että on käynyt ihan hullun hyvä tuuri kun asiat on loksahdellu näin hyvin paikoilleen tänä syksynä. Ei voi olla muuta kuin kiitollinen! <3

Puspus!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti