tiistai 4. marraskuuta 2014

Liikaa koruja...

Hei

Mun on pitänyt jo pitkään tehdä tämä postaus, mutta jostain syystä se aloittaminen on vaan aina jäänyt… Mutta nyt!

Kuvat ovat parin viikon takaisia, kun ostin taas koruja ahtaan huoneeni ja hyllyjen täytöksi. Ja sen parin viikon jälkeen oon ostanut taas lisää…

En oo ikinä oikein ollut rannekelloihminen, mutta puolueettomasti voin vain sanoa, että Glitterin rannekellot on niin törkeen hienoja, että mun oli pakko ostaa sellainen. Olen rakastunut. Olette varmaan myös kuulleet sanonnan: "Nälkä kasvaa syödessä"? Tämä sanonta pätee myös tähän kelloasiaan. Ja koruasiaan. Tuntuu että en pysty lopettamaan. Pakko saada lisää koruja ja kelloja. Tästä on kasvamassa samanlaista addiktiota kuin herkkujen syömisestä… Oon jo panikoinut tästä sokeriaddiktiostakin siskolle. Ja työkavereille. Tarvisin jonkun lujatahtoisen pitämään musta huolta että en syö itseäni hengiltä. Tai osta mitään.

En voi sille mitään… Kun päivät vain katselee niitä koruja Glitterissä, niin saa upeita uusia ideoita asuista ja eri koruyhdistelmistä. Pakko siis saada kaikki. Kaikissa eri väreissä.


Enemmänkin ajattelen koko kellon rannekoruna, entä kuin kellona! Juuri tämä kello on ihanan massiivinen ja vähän ehkä överikin. Kaikki överi on mahtavaa. Glitterissä myydään samaa rannekelloa myös hopeisena, ja ruusukultaisena. 
 Kellon lisäksi ehdottomiksi lemppareiksi on noussut Glitterin tuplahelmikorvikset, eli nappikorvikset joissa korvakorun taustana toimii helmi tai pallo, joka näkyy korvan takaa. Omistan useat erilaiset parit näitä korviksia, ja ne toimii aina asun kuin asun kanssa.
Toiset vakkarilemppari korvikset on nuo pitkät, jotka kipuaa korvaa pitkin ylös. HAHA, miten tuon voi selittää! Tuo… pitkä korvis… Kuvassa! Alhaalla tossa!


Tämä kuulostaa varmasti hullulta mainostamiselta, mutta olen vain vilpittömästi ja aidosti tyytyväinen ja rakastunut näihin koruihin. Meillä muuten myydään myös superkivoja kaulahuiveja… HEHE!

Laitan ehkä joskus myös kunnon asukuvia kun/jos löydän ihmisen, jonka värvään ottamaan kuvia! :)

-Suvi

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti